Wanneer verschijnt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix? Vanaf vrijdag 14 augustus 2021 zal het zevende en laatste seizoen van Grace and Frankie op Netflix te zien zijn in Nederland. Het gaat om de eerste vier afleveringen die uit het niets online leken te verschijnen. Het seizoen bestaat uit in totaal zestien afleveringen, en de overige twaalf zullen in 2022 worden vrijgegeven.

Na 7 seizoenen en bijna 100 afleveringen komt er een einde aan de populaire en de langstlopende originele Netflix-reeks aller tijden. De veelgeprezen comedyserie heeft in de hoofdrollen veteranenactrices Jane Fonda en Lily Tomlin.

Grace and Frankie seizoen 7

In Grace and Frankie spelen Jane Fonda (Grace) en Lily Tomlin (Frankie) de hoofdrol als twee vrouwen wiens levens op hun kop wordt gezet als hun mannen onthullen dat ze homo zijn en dat ze hun voor elkaar verlaten. Grace en Frankie, sparringpartners en partners-in-crime, vormen een onwaarschijnlijke en onbreekbare band. Samen met hun ex-echtgenoten en kinderen ontdekken ze onderweg de ware definitie van ‘familie’, met gelach, tranen en veel stemmingsverbeteraars.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Marta Kauffman en Howard J. Morris (Home Improvement). De cast bevat ook Sam WaterstonMartin SheenBrooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael en Baron Vaughn.

Het eerste seizoen verscheen op 8 mei 2015. Het tweede, derde en vierde seizoen werden vrijgegeven op respectievelijk 6 mei 2016, 24 maart 2017 en 19 januari 2018.

Grace and Frankie seizoen 7 is vanaf vrijdag 14 augustus 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter