Wanneer verschijnt Hache seizoen 2 op Netflix?

Vanaf 5 februari is Hache seizoen 2 te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer. In de reeks wordt het waargebeurde verhaal verteld van Helena en de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig. Terwijl Helena de liefde en het vertrouwen wint van de leider van een heroïnekartel in het Barcelona van de jaren 60, leert ze ook hoe ze in de bende hogerop kan komen.

Hache seizoen 2

Hache is geïnspireerd op echte gebeurtenissen en volgt Helena die begint als een eenvoudige prostituee in de handen van Malpica, het hoofd van een maffia-bende die in de jaren zestig in Barcelona actief is. Al snel verovert ze het hart van de gevaarlijke drugsbaas en ontwikkelt ze de vaardigheden om in zijn kartel hogerop te komen. Helena zal een zondig leerproces doorlopen dat haar uit de meest betekenisloze positie zal halen om de leider van diezelfde organisatie te worden.

Een jaar later grijpt ze de kans om een ​​heroïneproductielab op te starten, maar samenzwerende medewerkers en een onrustwekkend familielid bemoeilijken haar plannen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adriana Ugarte, Eduardo Noriega, Javier Rey, Marc Martínez, Ingrid Rubio.

Hache is een Spaanse dramaserie te zien bij Netflix en afkomstig van Verónica Fernández. De serie ging in première op 1 november 2019. Het tweede seizoen van Hache is vanaf 5 februari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter