Wanneer verschijnt Harrow seizoen 3?

Harrow seizoen 3 is aangekondigd! De reeks is vernieuwd met een derde seizoen en Ioan Gruffudd zal in de regiestoel gaan zitten.

De reeks vertel het verhaal van Dr. Daniel Harrow, een onorthodoxe en briljante medische onderzoeker met een totale minachting voor autoriteit. Wanneer een duister geheim uit zijn verleden dreigt te worden onthuld, moet Harrow al zijn forensische vaardigheden gebruiken om het voor altijd begraven te houden.

Harrow seizoen 3

Dr. Daniel Harrow is een forensisch patholoog met een totale minachting voor gezag. Hij is bereid elke regel te overtreden, zolang hij slachtoffers maar een stem kan geven om te onthullen wat er met hen is gebeurd. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat zelfs de meest bizarre zaken op te lossen. Wanneer een vreselijk geheim uit zijn verleden onthuld dreigt te worden, moet hij al zijn forensische vaardigheden gebruiken om dit voor altijd verborgen te houden.

In het derde seizoen verschijnt een jonge man die beweert de zoon van Harrow te zijn. Als deze jongeman dood wordt gevonden is iedereen verbijsterd met inbegrip van Harrow. Maar is de dode jongeman echt de zoon van Harrow? Terwijl hij onvermoeibaar de waarheid nastreeft in een groot aantal dwingende episodische gevallen, wordt Harrow ook gedreven om het mysterie van zijn zogenaamd dode zoon te ontrafelen en raakt hij verstrikt in een gevaarlijke criminele onderwereld. Maar wanneer degenen die het dichtst bij Harrow staan worden bedreigd, zal hij voor een onmogelijke keuze staan. Hoe ver gaat Harrow om de mensen van wie hij houdt te redden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Ioan Gruffudd, Anna Lise PhillipsDarren Gilshenan, Jolene Anderson, Mirrah Foulkes, Remy Hii, Darren Gilshenan, Damien Garvey, Ella Newton, Robyn Malcolm, Hunter Page-Lochard, Uli Latukefu, Tony Barry.

Harrow is een Australische misdaadserie van de zender ABC1. De serie ging in première op 9 maart 2018. ABC was tevreden over de reeks dat er een tweede seizoen werd besteld. Dit seizoen was vanaf mei 2019 te zien. Stephen M. Irwin en Leigh McGrath ontwikkelden en schreven de serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter