Wanneer verschijnt Hawkeye seizoen 2?

Wanneer verschijnt Hawkeye seizoen 2 op Disney plus? De serie met in de hoofdrollen Clint Barton (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) is nu voorbij, maar zal Hawkeye seizoen 2 verschijnen? De vierde live-action Marvel Cinematic Universe-serie gaf Hawkeye eindelijk een hoofdrol. Het einde van Hawkeye seizoen 1 laat de deur open voor nog meer avonturen.

De gebeurtenissen van Hawkeye leidden ertoe dat Clint en Kate samenwerkten om Kate’s moeder Eleanor Bishop (Vera Farmiga) ten val te brengen nadat ze hoorde dat ze betrokken is bij Wilson Fisk, ook bekend als Kingpin (Vincent D’Onofrio). Ze slaagden hierin en Eleanor werd gearresteerd en Kingpin werd verslagen door Kate. Ondertussen zette Yelena Belova (Florence Pugh) haar poging om Clint te vermoorden voort, hoewel dat eindigde in een vreedzame oplossing nadat ze hoorde wat er echt met Black Widow was gebeurd in Avengers: Endgame. Hierdoor konden Clint en Kate met Kerstmis naar de Barton-boerderij reizen en tijd doorbrengen met Clints familie, waaronder zijn vrouw en voormalig SHIELD-agent Laura Barton (Linda Cardellini).

Nu het eerste seizoen voorbij is, vragen veel fans zich af of Hawkeye seizoen 2 zal verschijnen. De MCU Disney Plus series zijn grotendeels ontworpen als miniseries, maar Loki heeft al laten zien dat Marvel Studios bereid is deze verhalen voort te zetten als er meer te vertellen is. Hier is alles wat we weten over de status van Hawkeye seizoen 2.

Hawkeye zal naar verwachting voorlopig niet terugkeren naar Disney+ voor seizoen 2. Dat komt omdat de reeks is aangekondigd als een miniserie, wat betekent dat het verhaal waarschijnlijk in slechts één seizoen wordt verteld. Het was hetzelfde voor WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier, die beide slechts één seizoen hadden. Op een vraag over seizoen twee vertelde regisseursduo Bert en Bertie aan Buzzfeed:

“They’ve been around for this rollercoaster and they want more. More Kate, more Yelena, more everything. It’s the Marvel Cinematic Universe, so these stories continue, right?”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Hawkeye seizoen 2

Het verhaal draait rond de Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) die de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld) opleidt tot de nieuwe Hawkeye. In de strips wordt Bishop Hawkeye na Clint Barton en is ze ook lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet bevestigd of ze plannen hebben om Bishop haar eigen spin-offs serie te geven of haar later in de MCU te laten verschijnen, maar het is zeker een mogelijkheid.

In de Hawkeye serie zal Jeremy Renner wederom zijn rol als Clint Barton spelen. Hailee Steinfeld zien we als Kate Bishop. Daarnaast zijn er ook rollen voor Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James en nieuwkomer Alaqua Cox als Maya Lopez. Florence Pugh herneemt haar rol van Yelena Belova uit Black Widow. Pugh’s betrokkenheid werd bevestigd in de post-credits scene van Scarlett Johansson‘s solofilm toen haar personage de opdracht kreeg van Julia Louis-Dreyfus‘ Valentina Allegra de Fontaine om Hawkeye op te sporen.

De reeks wordt geregisseerd door Amber Finlayson en Katie Ellwood, ook bekend als Bert en Bertie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter