Wanneer verschijnt HBO’s Succession seizoen 3

HBO heeft aangekondigd dat Succession seizoen 3 op zondag 17 oktober van start gaat. De bevestiging komt na bijna twee jaar sinds het tweede seizoen afliep. De serie draait om de fictieve familie Roy, de eigenaren van een wereldwijd mediaconglomeraat.

Succession seizoen 3

Succession seizoen 3

De HBO tv-serie Succession gaat over opvolging binnen een disfunctionele Amerikaanse global-media-familie, geregisseerd door Oscar®-genomineerde Jess Amstrong medeauteur van In The Loop en die een aflevering van Black Mirror heeft geschreven. De familie Roy beheert een wereldwijd media- en entertainmentimperium. Wanneer de patriarch Logan Roy (Brian Cox) besluit af treden als hoofd van het bedrijf, wordt de familie gedwongen om na te denken over de volgende stappen.

Het nieuwe seizoen zal verder gaan waar de serie stopte bij het tweede seizoen. Logan Roy wordt aan het einde van seizoen 2 overvallen door zijn opstandige zoon Kendall en begint seizoen drie in een gevaarlijke positie. De spanningen lopen op als een bittere zakelijke strijd dreigt te ontaarden in een familiale burgeroorlog.

We kunnen de terugkeer verwachten van acteurs als Brian Cox (Logan), Jeremy Strong (Kendall), Sarah Snook (Shiv), Kieran Culkin (Roman), Alan Ruck (Connor), Matthew MacFadyen (Tom), Nicholas Braun (Greg). HBO’s Succession seizoen 3 bevat de introductie van verschillende gaststerren, waaronder Alexander Skarsgård als Lukas Matsson, Adrien Brody als Josh Aaronson, Sanaa Lathan als Lisa Arthur, Linda Emond als Michelle-Anne Vanderhoven en Jihae Kim als Berry Schneider.

Succession won in 2020 een Golden Globe voor ‘Best Television Series – Drama’, ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Drama’ en ‘Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Series, Limited Series or Motion Picture Made for Television.’VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter