Wanneer verschijnt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus?

Verschijnt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus? Vandaag is bekend geworden dat de streamer heeft besloten om het tienerdrama van maker Tim Federle met een derde seizoen te vernieuwen. De verlenging komt na meer dan een maand sinds het einde van het tweede seizoen. Federle zei:

“We are overjoyed to be heading to the great outdoors for season three, and grateful to our partners and friends at Disney+ for their continued support of our next-generation Wildcats.”  

We weten niet precies wanneer seizoen drie op Disney+ zal verschijnen. Maar ervan uitgaande dat de opnames binnenkort beginnen, kunnen nieuwe afleveringen al in de zomer van 2022 verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates over High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3.

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3

High School Musical: The Musical: The Series is een mockumentary en muzikaal tienerdrama dat een groep studenten van East High volgt die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie. Alleen om te beseffen dat evenveel drama zich buiten het podium afspeelt. Elke aflevering van seizoen 1 bevatte nieuwe nummers en nieuwe vertolkingen van iconische nummers uit de eerste film, zoals “Start of Something New”, “All in this Together” en “Breaking Free”.

In seizoen 2 nemen de East High Wildcats, die zich voorbereiden om Beauty and the Beast als hun lentemusical uit te voeren, het op tegen de rivaliserende school North High om een ​​prestigieuze en moordende theaterwedstrijd voor studenten te winnen. Pruiken worden weggerukt, loyaliteit wordt op de proef gesteld en ballades worden gezongen. Het seizoen biedt ook gloednieuwe solo’s. Verwacht wordt dat het nieuwe seizoen liedjes uit de High School Musical-films zal coveren, naast originele nieuwe muziek.

Rollen in de serie zijn er voor Joshua Bassett, Olivia Rodrigo, Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Mark St. Cyr, Kate Reinders, Joe Serafini.

De eerste High School Musical film werd uitgezonden in 2006 op het Disney channel, waar de carrières van Zac Efron (The Greatest Showman, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), Vanessa Hudgens (Dog Days) en Ashley Tishdale (Charming) werden gelanceerd. De laatste film getiteld High School Musical 3: Senior Year werd tien jaar geleden uitgebracht.

Tim Federle (Ferdinand) en Oliver Goldstick (Pretty Little Liars) zullen optreden als uitvoerend producenten van de serie en regisseur Julie Ashton is verantwoordelijk voor de casting.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter