Wanneer verschijnt Hit and Run seizoen 2?

Wanneer verschijnt Hit & Run seizoen 2? Netflix heeft besloten de spionagethriller Hit & Run niet te verlengen, blijkt uit een recent rapport van Deadline.

De serie, met in de hoofdrollen Sanaa Lathan, Kaelen Ohm, Moran Rosenblatt en Gregg Henry, werd goed ontvangen door zowel critici als kijkers toen het iets minder dan twee maanden geleden werd gelanceerd. Netflix heeft echter afgezien van een nieuw seizoen, waardoor de serie achterblijft met een grote cliffhanger.

Deadline meldt dat een onderdeel van de beslissing mogelijk geld was, aangezien het drama duur was om te filmen en het eerste seizoen bijna drie jaar duurde om te produceren vanwege de COVID-19-pandemie. De actiethriller concentreerde zich op het leven van een gelukkig getrouwde man die op zijn kop wordt gezet wanneer zijn vrouw omkomt bij een mysterieus vluchtmisdrijf in Tel Aviv. Bedroefd en verward gaat hij op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw. Met de hulp van een ex-geliefde ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem verborgen hield.

Omdat de serie het eerste seizoen afsloot met een grote cliffhanger, hoopten showrunners Dawn Prestwich en Nicole Yorkin dat de serie minstens een handvol seizoenen zou krijgen. Het is momenteel echter niet bekend of de makers achter de serie het drama ergens anders willen doen herleven. In een interview met The Hollywood Reporter vertelde Prestwich eerder over de cliffhanger:

“Actually, we had early on pitched our idea for the cliffhanger. Then, in the process of breaking the story and by the time we knew what the entire season was going to be, and we went in and pitched it to Netflix, we were undecided. We thought, maybe we won’t make that choice. But Netflix missed it and said, “We want that.” So it was like, “Ok, we’ll come back!” We’ve very excited. We definitely feel like the show needs at least another season.”

Over meerdere seizoenen zei hij:

“We would love two or three seasons. Netflix’s sweet spot seems to be the three-season show, but I’m sure it’s not set in stone that things have to be the three seasons. But, who knows? We would love this to be a franchise. You never know!”

Hit and Run seizoen 2

Hit & Run draait om een ​​gelukkig getrouwde man, gespeeld door Raz, wiens leven op zijn kop staat wanneer zijn vrouw wordt gedood bij een mysterieus ongeval in Tel Aviv. Verdrietig en verward zoekt hij naar de moordenaars van zijn vrouw, die naar de VS zijn gevlucht. Met de hulp van een ex-geliefde, Naomi Hicks (Lathan), ontdekt hij verontrustende waarheden over zijn geliefde vrouw en de geheimen die ze voor hem heeft verborgen.

Hit & Run is een spannend mysterie dat draait om de onvoorwaardelijke liefde van een man voor zijn vermoorde vrouw en het duistere traject dat hij aflegt om koste wat het kost de feiten over haar dood te achterhalen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lior Raz, Kaelen Ohm, Sanaa Lathan, Moran Rosenblatt, Gregg Henry, Gal Toren.

Hit & Run is gemaakt door Avi Issacharoff, Dawn Prestwich en Lior Raz.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter