Wanneer verschijnt Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix?

Jane the Virgin seizoen 5 verschijnt op 27 september 2020 op Netflix! Dat maakte de streamingdienst vandaag bekend via hun sociale mediakanalen. Het is tevens het slotseizoen van de populaire reeks, want Jane the Virgin is gestopt na het vijfde seizoen.

Jane the Virgin seizoen 5 op Netflix

Als dochter van een tienermoeder groeide Jane Villanueva op met het idee om haar moeder’s fouten zelf te vermijden. Op de leeftijd van 23 is haar leven helemaal op de rit. Ze studeert om docent te worden en is verloofd met een knappe detective die haar beslissing steunt om maagd te blijven tot het huwelijk. Dan leidt een routine afspraak met de dokter tot een draai van 180 graden in haar levensverhaal. Jane is per ongeluk geïnsemineerd met zaad bedoeld voor de patiënt in de kamer naast haar en komt nu in een situatie die alleen maar raarder wordt als ze erachter komt dat de zaaddonor haar baas, Rafael, is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas, Justin Baldoni, Ivonne Coll, Brett Dier, Jaime Camil.

Jane the Virgin is een komedie/dramaserie. Het verhaal is geïnspireerd op dat van de Venezolaanse serie Juana la Virgen, gecreëerd door Perla Farías. De serie verscheen voor het eerst op tv op de zender The CW in het seizoen 2014/15. Begin vorig jaar werd het laatste seizoen in Amerika al uitgezonden. Jane the Virgin seizoen 5 verschijnt op 27 september 2020 op Netflix!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter