Wanneer verschijnt Jupiter’s Legacy seizoen 2?

Wanneer verschijnt Jupiter’s Legacy seizoen 2? Sinds 7 mei is Mark Millars Jupiter’s Legacy te zien op Netflix. Seizoen 1 eindigde met een behoorlijke cliffhanger, waardoor de deur wijd open bleef voor seizoen 2. Hoewel Netflix de afgelopen weken stil was geweest over de vooruitzichten van de serie, leek Millars deal met Netflix aan te geven dat er meer op komst was. Millar zei zelfs dat Jupiter’s Legacy seizoen 2 was gepland. Over de toekomst zei Millar eerder:

“Next year there will be Jupiter season two. There will be The Magic Order, a horror show, and a big spy project.”

Hij zei ook:

“Season 2 is up to the audience. We don’t want to get too cocky. All I see is we’re going into this incredibly bullish. We feel great about it. I’ve watched, even over Covid, I sat in edits every day pretty much and I never tire of it. So, fingers crossed people love it as much as we do.”

Het lijkt er nu echter op dat Netflix het verhaal van de Utopian niet verder gaat vertellen. Netflix heeft de contracten van de Jupiter’s Legacy cast ontbonden. De streamer gaat verder met een ander project dat zich afspeelt in het universum van de serie. Deadline meldt dat de stripschrijver bij Netflix is ​​begonnen met de ontwikkeling van een live-action bewerking van Supercrooks.

Supercrooks speelt zich af in hetzelfde universum als Jupiter’s Legacy, maar richt zich op een nieuwe cast van kwaadaardige personages. Daartoe is de cast van Jupiter’s Legacy, waartoe ook Leslie Bibb en Ben Daniels behoren, uit hun contracten ontslagen. Millar deelde een verklaring op sociale media met betrekking tot het nieuws:

“Given where we’re going next, we’ve made the tough call of letting our incredible cast out of their show commitment as we continue to thoughtfully develop all realms of the Jupiter’s Legacy saga. We’re confident we’ll return to it later and just want to say thanks to you guys for your continued support and to the cast and crew who made this look so great.” 

Bovendien had Steven DeKnight, die tot halverwege de opnames van het seizoen als showrunner diende, dit te zeggen op sociale media:

Jupiter’s Legacy seizoen 2

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen. Jupiter’s Legacy, gebaseerd op de comic boeken van Mark Millar en Frank Quitely, is een episch superheldendrama over de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.

De uitvoerende producenten zijn Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim

Jupiter’s Legacy bestaat uit 8 afleveringen en is sinds vrijdag 7 mei beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter