Wanneer verschijnt Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 5?

Komt Netflix met Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 5? Noch Netflix, noch de makers hebben op dit moment aangekondigd dat Jurassic World Camp Cretaceous wordt verlengd met een vijfde seizoen. Dit wil echter niet zeggen dat er geen vervolg komt. Kijkers blijven na seizoen 4 achter met een cliffhanger, wat aantoont dat de makers duidelijk meer verhalen te vertellen hebben.

Vanwege de korte pauzes tussen de vorige twee seizoenen, kan het zijn dat seizoen 5 al in mei 2022 in première gaat als deze inderdaad wordt vernieuwd. Gezien de aanloop naar de productie en de tijd die nodig is om Camp Cretaceous te animeren, van stemmen te voorzien en te bewerken, is seizoen 5 mogelijk al voltooid of bijna voltooid tegen de tijd dat Netflix de releasedatum aankondigt. Ondertussen zal Jurassic World: Dominion worden uitgebracht op 10 juni 2022.

Een andere reden om te vermoeden dat er nog meer seizoenen zullen komen, is dat de makers enigszins de zaden aan het zaaien zijn voor Dominion in het laatste seizoen van Camp Cretaceous. Showrunner Scott Kreamer vertelde onlangs aan Collider:

“It’s funny because there are certain things that we are setting up here that you’re going to see a nod to in Dominion, and it was pretty cool to be able to work with Colin to seed little things here that they talk about or are referenced in Dominion that happened back in Camp Cretaceous.”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Jurassic World: Camp Cretaceous kijken

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 5

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven.

Seizoen 1-3 van Jurassic World: Camp Cretaceous lopen gelijktijdig met de Jurassic World-films en beslaan de zes maanden sinds de val van Isla Nublar in de kaskraker van 2015 van Colin Trevorrow. Maar ondanks dat de kampeerders Isla Nublar achter zich hebben gelaten, is hun verhaal nog lang niet voorbij. Seizoen 4 van de serie speelt zich af op een ander eiland dan Isla Nublar.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave.

De Nederlandse stemmen in Jurassic World: Camp Cretaceous worden ingesproken door Jip Bartels als Ben, Fé van Kessel als Brooklynn, Bo Bellamy als Darius, Charly Luske als Dave, Sander van Amsterdam als Kenji, Emma Pelckmans als Roxie, Sofie Heus als Sammy, Mylene Waalewijn als Yasmina.

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zijn uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter