Wanneer verschijnt Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 4?

Komt Netflix met Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 4? Seizoen 1-3 van Kamp Krijtastisch (in het Engels Jurassic World: Camp Cretaceous) lopen gelijktijdig met de Jurassic World-films en beslaan de zes maanden sinds de val van Isla Nublar in de kaskraker van 2015 van Colin Trevorrow. Maar ondanks dat de kampeerders Isla Nublar achter zich hebben gelaten, is hun verhaal nog lang niet voorbij. Hier is alles wat we weten over wat de toekomst biedt in seizoen 4.

Netflix moet de reeks nog vernieuwen voor seizoen 4, maar gezien de cliffhanger van seizoen 3 is er een goede kans dat er nog meer avonturen komen voor de heroïsche hoofdrolspelers. Netflix kondigde seizoen 2 aan in oktober 2020, slechts een paar weken nadat seizoen 1 in première ging. Netflix kondigde seizoen 3 aan in maart 2021, na de première van seizoen 2 in januari. Jurassic-fans zullen waarschijnlijk een paar weken moeten wachten om officieel te horen of Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 4 verschijnt op Netflix. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Jurassic World Kamp Krijtastisch seizoen 4

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven. In seizoen 2 moesten de gestrande kampeerders worstelen om te overleven op Isla Nublar terwijl de serie verder gaat dan de gebeurtenissen uit de Jurassic World-film.

Achtergelaten en gestrand op Isla Nublar nadat de dinosauriërs het eiland hadden overgenomen, moeten de tieners een ​​manier vinden om te overleven en het vasteland te vertellen dat ze gered moeten worden. Ondertussen overleefde Ben zijn val van de monorail en moet hij voor zichzelf zorgen met de hulp van zijn baby Ankylosaurus Bumpy. Maar hun verhaal is nog niet voorbij en de reeks laat de deur wagenwijd open voor seizoen 3.

De kampeerders komen meer te weten over het geheime onderzoek van dr. Wu. Ze bedenken een gevaarlijk plan om Isla Nublar voorgoed te verlaten. Een tropische storm gooit roet in het eten en de kampeerders krijgen te maken met een nieuwe bedreiging die hun ontsnapping en levens in gevaar brengt.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) zullen dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zullen ook uitvoerend produceren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter