Wanneer verschijnt Knightfall seizoen 3?

Het tweede seizoen van Knightfall werd eerder dit jaar uitgezonden bij History Channel. Nu is de grote vraag wanneer we Knightfall seizoen 3 kunnen verwachten. Helaas is het inmiddels duidelijk geworden dat er geen nieuwe seizoenen meer komen. History Channel heeft namelijk besloten om een punt te zetten achter deze historische reeks.

Knightfall neemt kijkers mee in de middeleeuwse politiek en oorlogsvoering van de Tempeliers, de machtigste, rijkste en de meest mysterieuze militaire orde uit de middeleeuwen, die werd toevertrouwd met het beschermen van de meest kostbare relikwieën van het christendom.

Knightfall seizoen 3

Knightfall is een historische dramaserie van de zender History. Het volgt de glorie, val en de vervolging van de Tempeliers van de Orde van Salomo’s Tempel en speelt zich af tijdens en vijftien jaar na de Negende Kruistocht. In seizoen 1 zagen we hoe een ervaren ridder vijftien jaar na de kruistochten de meester van de Parijse tempel wordt. Het duurt niet lang voordat hij daar achter een schokkend geheim komt. In seizoen 2 draaide het om de mysterieuze orders van de Tempeliers. Zij waren in de Middeleeuwen verantwoordelijk voor het beschermen van de heiligste relikwieën van het christendom. Sinds 13 augustus 2019 zijn beide seizoenen te zien op Netflix.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Cullen, Jim Carter, Pádraic Delaney, Simon Merrells, Julian Ovenden, Olivia Ross, Ed Stoppard, Sabrina Bartlett, Bobby Schofield, Sarah-Sofie Boussnina, Tom Forbes, Mark Hamill.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter