Wanneer verschijnt La Casa De Papel seizoen 5 deel 2?

La Casa de Papel seizoen 5 deel 1 staat vanaf 3 september op Netflix. De fans die deze 5 afleveringen meteen bekeken hebben, vragen zich af wanneer ze La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 kunnen verwachten.

La Casa De Papel Deel 5, het laatste seizoen van de bekendste overval uit de geschiedenis, wordt in twee delen gelanceerd. Op 3 december 2021 verschijnen de nieuwe afleveringen van de reeks. De serie krijgt daarna géén zesde seizoen en seizoen 5 deel 2 betekent dus het einde van de hitserie. La Casa De Papel Deel 5 wordt geregisseerd door Jesús Colmenar, Koldo Serra en Álex Rodrigo en bestaat uit 10 afleveringen.

La Casa De Papel seizoen 5 deel 2

In La Casa De Papel (Money Heist) organiseert een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Hoofdrollen worden gespeeld door Úrsula CorberóItziar ItuñoÁlvaro MortePaco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Roberto García, Rodrigo de la Serna.

In het laatste deel wordt de cast versterkt door Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8 ) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso).

De Spaanse heistserie werd bedacht door Álex Pina.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter