Loki seizoen 2 officieel aangekondigd

Er werd al volop gespeculeerd, maar nu is het bevestigd: Tom Hiddleston keert officieel terug in Marvel’s Loki seizoen 2. Dit werd aangekondigd na de season finale van het eerste seizoen.

Aan het einde de laatste aflevering is er een post-credits scène te zien, waarin op wat papierwerk staat geschreven: “Loki will return in season 2”.

We moeten waarschijnlijk nog even wachten tot het tweede seizoen verschijnt. De productie moet schijnbaar al snel van start gaan. De opnames zouden volgens Production Weekly in januari 2022 beginnen. Verdere details zijn er op dit moment nog niet.

Loki seizoen 2

Loki seizoen 2

Loki zal de terugkeer zien van Golden Globe-winnaar Tom Hiddleston als de ondeugende titulaire schurk. Hiddleston speelde voor het laatst de God of Mischief in Avengers: Endgame, de meest winstgevende film aller tijden, waar hij met succes de Tesseract had gestolen tijdens de mislukte poging van Iron Man en Ant Man om het terug te halen.

Hiddleston wordt vergezeld door MCU-nieuwkomers Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Oscar-genomineerde Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead) en Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?)VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter