Wanneer verschijnt Lupin seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix? Het wereldwijde fenomeen Lupin, met Omar Sy in de hoofdrol, stond in meer dan tien landen op de eerste plaats in de top 10 van Netflix. Fans van de serie wachten vol in spanning op het vervolg en dat geduld wordt beloond. Het tweede deel van Lupin is in de zomer van 2021 wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

De vijf nieuwe afleveringen worden geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

De serie is gebaseerd op het populaire Franse personage Arsène Lupin, een gentleman-dief die detective werd en in 1905 werd gecreëerd door schrijver Maurice Leblanc. In de Netflix-serie speelt Omar Sy een versie van dat personage genaamd Assane Diop, die vastbesloten is wraak te nemen op de mensen die zijn overleden vader hebben beschuldigd van een grote misdaad.

Als de delen van Lupin een publiek vinden, kan de serie eindeloos doorgaan, aangezien Leblanc schreef over Lupins heldendaden in meer dan 60 van zijn korte verhalen en misdaadromans, die als bronmateriaal zouden kunnen dienen. Gezien het feit dat de serie al lovende recensies krijgt, ziet de toekomst op het streamingplatform er goed uit.

 

Lupin seizoen 2

Lupin seizoen 2 op Netflix

Het leven van Assene Diop wordt volledig op z’n kop gezet wanneer zijn vader komt te overlijden nadat hij beschuldigd is van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. 25 jaar later vindt Assene inspiratie bij “Arsène Lupin, Gentleman Burglar” om zijn vader te wreken…

Arsène Lupin is de naam van het personage uit de verhalenserie van de Franse schrijver Maurice Blanc, voor het eerst gepubliceerd in 1905. Het beschrijft de avonturen van Arsène als goedopgeleide, welbespraakte en sympathieke gentleman-dief die een meester is in het om de tuin leiden van gezagsdragers en aristocraten.

De cast bestaat uit namen als Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. De reeks is gemaakt door George Kay in samenwerking met François Uzan. De regie is in handen van Louis Leterrier (aflevering 1 – 3) en Marcela Said (aflevering 4 & 5).

Het eerste deel van Lupin bevat 5 afleveringen en is beschikbaar op Netflix vanaf 8 januari 2021. Deel 2 van Lupin zal in de zomer van 2021 op Netflix verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter