Wanneer verschijnt Monarca seizoen 2 op Netflix?

Vanaf 1 januari 2021 is Monarca seizoen 2 te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor het Mexicaans misdaaddrama. De serie gaat over het tequila-imperium van een machtige familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.

Monarca seizoen 2

Corruptie en drugs zijn aan de orde van de dag in Mexico. Ook in Monarca worden we meegenomen naar een serie waarin dat niet te vermijden valt. Ana Mariá keert terug naar Mexico om er alles aan te doen om het tequila-imperium van haar familie te redden. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht als het imperium door corruptie en geheimen op het punt staat om om te vallen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Osvaldo Benavides, Juan Manuel Bernal, Rosa María Bianchi, Irene Azuela.

Monarca is een Mexicaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 13 september 2019.

Regisseur, scenarist en editor Diego Gutiérrez is de bedenker van deze Netflix Original serie. Fernando Rovzar, Julia Denis, Ana Sofia Clerici en Sandra García Velten namen de scripts voor hun rekening. Een van de producenten is Salma Hayek. Ze zei tegenover Deadline:

“We are proud to show Mexico as a vibrant, sophisticated and culturally rich nation, fighting to control its own destiny.” 

Monarca seizoen 2 is vanaf 1 januari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter