Wanneer verschijnt Narcos: Mexico seizoen 3?

Narcos: Mexico seizoen 3 is vanaf 5 november te zien. Dat onthulde de streamer via de onderstaande eerste trailer. Dit derde seizoen is tevens de laatste in de reeks. Het tien afleveringen tellende seizoen pikt de draad op in de nasleep van de arrestatie van drugsbaron Miguel Ángel Félix Gallardo.

Het derde seizoen krijgt een nieuwe showrunner, namelijk serie-maker Carlo Bernard. Hoofdrolspeler Diego Luna zal niet terugkeren voor het nieuwe seizoen.

Bernard zal het showrunnen overnemen van Eric Newman, die na vijf seizoenen een stap terug doet, maar zal blijven produceren als uitvoerend producent. Wagner Moura, die de hoofdrol speelde als Pablo Escobar in Narcos seizoen 1 en 2, zal twee afleveringen regisseren van Narcos: Mexico seizoen 3. Andere regisseurs van seizoen 3 zijn onder andere Andrés Baiz, Alejandra Marquez, Luis Ortega en Amat Escalante.

Het tweede seizoen van de serie eindigde toen Félix Gallardo, leider van het drugskartel van Luna, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf wegens drugshandel. Luna zal zijn Rogue One-personage Cassian Andor opnieuw spelen in de aankomende Star Wars spin-off serie van Disney+ die momenteel in pre-productie is.

Narcos: Mexico seizoen 3

Narcos: Mexico neemt ons mee naar de oorsprong van de moderne drugsoorlog. De tijd waarin de Mexicaanse drugshandel een ongeorganiseerde samenwerking was van zelfstandige kwekers en dealers, verandert wanneer Félix Gallardo (Diego Luna) in de jaren ’80 het roer overneemt en smokkelaars samenbrengt om zo een imperium uit te bouwen: het Guadalajara Cartel. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) samen met zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist, ontdekt hij al snel dat zijn nieuwe opdracht veel uitdagender is dan hij voor mogelijk hield. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix, raakt hij steeds dieper verwikkeld in zijn missie. Ondertussen vinden een hele reeks tragische gebeurtenissen plaats, die grote invloed hebben op de drugshandel en de strijd ertegen.

Terugkerende castleden zijn onder meer Scoot McNairy, José Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda en Gorka Lasaosa.

Narcos: Mexico wordt geproduceerd door Gaumont Television voor Netflix. Eric Newman is uitvoerend producent en showrunner. José Padilha, Doug Miro en Carlo Bernard zijn tevens uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter