Wanneer verschijnt NeXt seizoen 2?

Als je je afvraagt wanneer NeXt seizoen 2 zal verschijnen, dan hebben we slecht nieuws voor je. Fox trekt namelijk de stekker uit de thriller serie NeXt, waarbij de serie zal eindigen na de seizoensfinale. De reeks heeft bescheiden kijkcijfers opgeleverd. Dat, plus aanhoudende onzekerheid over de productie tijdens de coronavirus-pandemie, leidde tot de beslissing om NeXt na een seizoen te beëindigen.

NeXt seizoen 2

John Slattery (Mad Men, Spotlight) is te zien als Paul LeBlanc, een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO. Hij voegt zich bij een Homeland Cybersecurity Agent om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren.

Next is een op feiten gebaseerde thriller over de opkomst van een dodelijke, frauduleuze kunstmatige intelligentie die actie combineert met een onderzoek naar hoe technologie ons leven binnendringt en ons transformeert op manieren die we nog niet begrijpen.

De serie heeft ook rollen voor Michael Mosley (Ozark), Jason Butler Harner (Ozark), Eve Harlow (Agents of S.H.I.E.L.D.), Aaron Moten (Mozart in the Jungle), Gerardo Celasco (How to Get Away with Murder), Elizabeth Cappuccino (Jessica Jones) en Evan Whitten (The Resident).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter