Wanneer verschijnt Oogappels seizoen 4?

Wanneer verschijnt Oogappels seizoen 4? Terwijl het huidige derde seizoen nog loopt, heeft BNNVARA een nieuw seizoen aangekondigd voor de dramaserie Oogappels. Het vierde seizoen zal naar verwachting in 2022 te zien zijn op NPO 1. Dat maakte de omroep vandaag bekend. Net als in de eerste drie seizoenen zorgen puberleed en ouderstress nieuw seizoen van Oogappels voor herkenbaar, ontroerend, maar ook komisch drama.

Oogappels seizoen 4

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar. In de serie Oogappels, volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf één hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!

Merel, Erik en hun kinderen proberen hun weg te vinden na de scheiding. Tim en Dina nemen Nina in huis, terwijl Max juist op afstand woont. En Fabie blijft worstelen met Mees’ ongemotiveerde houding en blowgedrag, waarbij Pip haar afwisselend steunt en op afstand houdt.

Oogappels wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn. Will zei:

“We zijn heel erg trots dat de serie zo omarmd wordt en gaan met veel plezier werken aan het vierde seizoen.” 

Hoofdrollen zijn onder anderen voor Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht.

Oogappels ontpopte zich in het eerste seizoen direct tot een hit. Momenteel wordt het derde seizoen van Oogappels uitgezonden op tv en iedere week kijken er iets meer dan een miljoen mensen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

komt er een seizoen 4 van oogappels