Wanneer verschijnt Outer Banks seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Outer Banks seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de serie is nog maar net verschenen op Netflix en nu wordt er al gepraat over een derde seizoen. Deze blijkt namelijk zo goed als zeker te verschijnen.

Netflix heeft nog niet aangekondigd of Outer Banks officieel wordt vernieuwd, maar gezien de populariteit van de serie en die cliffhanger van seizoen 2 is het vrijwel gegarandeerd dat dit snel zal gebeuren. We zagen seizoen 1 in april 2020 en seizoen 2 in juli 2021, dus we verwachten ongeveer hetzelfde schema voor seizoen 3 in 2022. Maker en showrunner Jonas Pate heeft eerder onthuld dat hij in totaal vier of vijf seizoenen van de serie voor ogen heeft. Hij zei:

“Ever since we started, we always viewed it as something that was probably like a four-season, maybe five-season show, but definitely four seasons. We’ve sort of long-arced it out pretty far. I’m just hoping that we get a chance to actually tell those stories.”

Hou deze pagina in de gaten voor de updates omtrent het derde seizoen.

Outer Banks seizoen 3 

Outer Banks is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een reeks clandestiene gebeurtenissen in gang die de vrienden dwingen ingrijpende beslissingen te nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van hun aanvoerder, verboden liefdes, een schattenjacht met hoge inzet en het uit de hand lopende conflict tussen de Pogues en hun rivalen zorgen voor een zomer vol mysterie en avontuur die ze nooit zullen vergeten.

In het tweede seizoen bevinden John B en Sarah zich nadat ze op de vlucht zijn geslagen op de Bahama’s, terwijl Kiara, Pope en JJ de situatie thuis flink zien escaleren. De jacht op de goudschat wordt echter voortgezet, hoewel nieuwe vrienden daarbij ook nieuwe vijanden met zich meebrengen.

De serie heeft rollen voor Chase Stokes als John B., Rudy Pankow als J.J., Jonathan Daviss als Pope, Madison Bailey als Kiara, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Charles Esten als Ward Cameron, Austin North als Topper en Drew Starkey als Rafe Cameron. Elizabeth Mitchell (Lost) en Carlacia Grant (Greenleaf) voegen zich als nieuwe personages bij de cast.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter