Wanneer verschijnt Ozark seizoen 4 op Netflix?

Netflix‘s misdaaddrama Ozark is volgens Variety verlengd voor een uitgebreid vierde en laatste seizoen bij de streamer. Ozark seizoen 4 bestaat uit 14 afleveringen, opgesplitst in twee delen van elk zeven afleveringen. De voorgaande seizoenen liepen elk met 10 afleveringen.

Showrunner Chris Mundy zei:

“We’re so happy Netflix recognized the importance of giving Ozark more time to end the Byrdes’ saga right. It’s been such a great adventure for all of us — both on screen and off — so we’re thrilled to get the chance to bring it home in the most fulfilling way possible.”

Jason Bateman voegde toe:

“A super-sized season means super-sized problems for the Byrdes. I’m excited to end with a bang(s).”

Mundy keert terug voor Ozark seizoen 4 als showrunner, schrijver en uitvoerend producent en zal zich herenigen met Bateman als de creatieve krachten achter beide delen van het nieuwe seizoen. Ook keert een groot deel van de cast terug, waaronder Jason Bateman, Laura Linney, Julia GarnerJanet McTeer, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan en Lisa Emery.

De serie van MRC Television is uitvoerend geproduceerd door Bateman, Mundy, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey en Bill Dubuque. Linney zal ook uitvoerend produceren. Sinds het debuut in 2017 heeft Ozark 14 Emmy-nominaties verdiend. Bateman won een Emmy voor beste regie in een dramaserie, terwijl Garner de Emmy won voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

Ozark seizoen 4

In het tweede seizoen volgen we Marty Bryde en zijn familie terwijl ze door de duistere wateren van het leven navigeren binnen een gevaarlijk drugskartel. Met Del Out stuurt het misdaadsyndicaat hun meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de boel op te schudden, net nu de Byrdes eindelijk zijn gesetteld. Marty en Wendy worstelen om hun gezin in balans te houden te midden van de toenemende gevaren van hun partnerschappen met de machtshongerige Snells, het kartel en de nieuwe plaatsvervanger Ruth Langmore, wiens vader Cade uit de gevangenis is vrijgelaten. De inzet is nog hoger dan voorheen en de Byrdes beseffen al snel dat ze all-in moeten gaan voordat ze eruit kunnen.

Het nieuwe seizoen speelt zich zes maanden na het tweede seizoen af. Marty en Wendy moeten wederom vechten voor het lot van hun familie. Marty probeert zijn familie te beschermen, terwijl Wendy manieren zoekt om de hulp van Helen te krijgen en Omar Navarro te helpen zijn drugs imperium te vergroten. De chaos is compleet, wanneer de broer van Wendy opeens langskomt.

Ozark heeft hoofdrollen voor Jason Bateman, Laura Linney, Julia GarnerJanet McTeer, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan, Lisa Emery, Charlie Tahan, Tom Pelphrey.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter