Wanneer verschijnt Pacific Rim: The Black seizoen 2?

Wanneer verschijnt Pacific Rim: The Black seizoen 2? De officiële pagina heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van de animatiereeks zal verschijnen. Dat gebeurde via onderstaande post. Wanneer de serie precies terugkeert is nog onbekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste update.

De apocalyptische anime Pacific Rim: The Black (geïnspireerd op de twee live-actionfilms met dezelfde naam) verscheen op 4 maart op Netflix en ging verder met de oorlog tussen de Kaiju en Jaegers. Seizoen 1 van Pacific Rim: The Black is een voortzetting van het universum uit de film van regisseur Guillermo del Toro uit 2013 en de sequel van Steven DeKnight uit 2018. Deze keer krijgt de franchise een nieuwe draai door co-showrunners Craig Kyle (Thor: Ragnarok) en Greg Johnson (X-Men: Evolution).

Pacific Rim: The Black seizoen 2

Lang geleden versloeg de mensheid de Kaiju. Nu evacueren ze Australië. Sluit je aan bij een paar broers en zussen en hun gehavende, lang verlaten Jaegar terwijl ze vechten over een continent  op zoek naar hun ouders.

Craig Kyle (Thor: Ragnarok) en Greg Johnson (X-Men: Evolution) zullen optreden als showrunners voor de productie van Legendary Entertainment.

De originele Pacific Rim film, geregisseerd en mede geschreven door Guillermo del Toro, debuteerde in 2013. De hoofdrollen werden gespeeld door Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Ron Perlman en Charlie Day. De film, ook geschreven door Travis Beacham, volgde een oorlog tussen de mensheid en monsterlijke zeedieren waar een voormalige piloot en een stagiair worden gekoppeld om een ​​schijnbaar verouderd speciaal wapen te besturen in een wanhopige poging om de wereld te redden van de apocalyps. De film werd opgevolgd door Pacific Rim: Uprising in 2018 van Steven S. DeKnight, met in de hoofdrol John Boyega, Scott Eastwood en Cailee Spaeny.

Pacific Rim: The Black is sinds 4 maart 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter