Wanneer verschijnt Queen of the South seizoen 5 op Netflix Nederland?

Fans van Queen of the South kunnen hun hart ophalen. We weten namelijk wanneer Queen of the South seizoen 5 te zien zal zijn op Netflix. Seizoen 5 van de succesvolle serie verschijnt op 9 maart 2022 op Netflix Nederland. In Amerika was Queen of the South seizoen 5 in juni 2021 al te zien op USA Network. De zender heeft nu de rechten van het laatste seizoen vrijgegeven aan Netflix.

Er komt weliswaar een seizoen 5 van Queen of the South, maar dat zal ook meteen het laatste deel van de serie zijn. De voorgaande seizoenen kregen steeds 13 afleveringen, maar het nieuwe seizoen moet het doen met slechts 10. Bekijk hieronder alvast de trailer.

De dramaserie gaat over Teresa Mendoza (Alice Braga), die haar thuisland Mexico moest verlaten nadat haar drugsverslaafde vriendje daar was vermoord. Ze vluchtte naar de States en vestigde zich in Dallas, waar ze zich ontpopte tot een machtige drugsbaas.

Queen of the South seizoen 5 op Netflix Nederland

Queen of the South vertelt het krachtige verhaal van Teresa Mendoza, een vrouw die gedwongen wordt te vluchten en haar toevlucht te zoeken in Amerika nadat haar drugsverslaafde vriendje onverwacht is vermoord in Mexico. Daarbij werkt ze samen met een onwaarschijnlijk figuur uit haar verleden om de leider van de drugshandelsring die haar op de vlucht heeft, ten val te brengen.

Queen of the South is een Amerikaanse serie van de zender USA Network, ontwikkeld door M.A. Fortin en Joshua John Miller. De serie ging in première in 2016 en is een bewerking van de telenovela La Reina del Sur die wordt uitgezonden op het Amerikaanse zusternetwerk Telemundo. Beide zijn gebaseerd op de roman La Reina del Sur van de Spaanse auteur Arturo Pérez-Reverte.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alice Braga, Hemky Madera, Alfonso Herrera, Veronica Falcón, Justina Machado, Peter Gadiot, Gerardo Taracena, Joaquim de Almeida, Jon-Michael Ecker, Nick Sagar, David Andrews.

Queen of the South seizoen 5 verschijnt vanaf 9 maart 2022 op Netflix Nederland.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter