Wanneer verschijnt Quién Mató a Sara seizoen 3?

Quién Mató a Sara seizoen 3 (in het Engels Who Killed Sara?) zal vanaf 18 mei 2022 te zien zijn op Netflix. Het derde seizoen is meteen het laatste voor de mysterieuze Mexicaanse misdaadserie. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Quién Mató a Sara seizoen 3

Hoofdpersoon Alex is samen met zijn zusje Sara op vakantie met twee vrienden, broers van de rijke Lazcano-familie. Ze bevinden zich op een boot, waarbij Sara via een parasail achter de boot aan vliegt. Wanneer het harnas waarmee ze vast zit dreigt los te raken, probeert Alex de familie over te halen langzamer te gaan varen. De Lazcano-broers varen juist harder. Gevolg? Sara overlijdt en in plaats van de schuld op zich te nemen, zorgen de broers met hulp van hun rijke familie ervoor dat Alex de schuld op zich neemt. Jaren later wordt Alex vervroegd vrijgelaten. Hij zint op wraak.

Aan het einde van het tweede seizoen leek het ernaar uit te zien dat de moordenaar eindelijk bekend was… maar dat bleek uiteindelijk toch niet het geval te zijn. In dit laatste seizoen, waarin vijanden bondgenoten worden, krijgt Alex een antwoord op de vraag die hem al jaren kwelt: wat is er echt met Sara gebeurd?

Quién Mató a Sara? is een Mexicaanse serie gemaakt door José Ignacio Valenzuela. Seizoen 1 werd uitgebracht op 24 maart 2021 en bestond uit 10 afleveringen. Seizoen 2 volgde slechts 2 maanden later op 19 mei 2021 met 8 afleveringen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Carolina Miranda, Ginés García Millán, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Manolo Cardona, Juan Carlos Remolina en Diana Mercado Armenta. De nieuwe namen die zich bij de cast hebben gevoegd voor het nieuwe seizoen zijn onder andere Rebecca Jones en Jean Reno.

Quién Mató a Sara seizoen 3 is vanaf 18 mei 2022 te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter