Wanneer verschijnt Rebecka Martinsson seizoen 3?

Wanneer verschijnt Rebecka Martinsson seizoen 3 op Netflix? Netflix heeft eerder de rechten van het tweede seizoen van Rebecka Martinsson bemachtigd. Of er ook een derde seizoen komt van de Zweedse misdaaddramaserie, is voor nu nog onduidelijk. Tot op heden is er namelijk nog geen derde seizoen besteld.

In het huidige decennium is het aantal Scandi noir series constant toegenomen, vooral uit Denemarken en Zweden. Er verschenen meerdere misdaaddrama’s, waarvan de meeste zich afspeelden in sombere, kleine steden, die als de perfecte achtergrond dienen om de heersende grimmige stemming te benadrukken. Een zo’n voorbeeld is Rebecka Martinsson, gebaseerd op de romans van Åsa Larsson. Aangezien de eerste twee seizoenen slechts een deel van haar reeds gepubliceerde boeken beslaan, is er geen gebrek aan verhalen voor een derde reeks.

In Zweden werd Rebecka Martinsson seizoen 2 tussen 27 april en 28 mei 2020 uitgezonden. Niet veel later werd de serie door Acorn uitgezonden in de Verenigde Staten en Canada. Aangezien de serie goed scoort, behoort een nieuw seizoen tot de mogelijkheden. Mochten de Zweedse makers hiervoor kiezen, dan zullen we wel even geduld moeten hebben. Tussen seizoen 1 en seizoen 2 zat namelijk drie jaar. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze reeks.

Rebecka Martinsson seizoen 3 op Netflix

Rebecka Martinsson seizoen 2 speelt zich af in het afgelegen, spectaculaire landschap van Samenland in het noorden van Zweden. De misdaadserie draait om de advocaat Rebecka Martinsson, die ondanks een succesvolle carrière nooit innerlijke vrede heeft gevonden. In het tweede seizoen, waarin Sacha Zacharias de hoofdrol heeft overgenomen van Ida Engvoll, blijft Rebecka’s verleden haar bezighouden en wordt ze nog altijd gekweld door onopgeloste vragen over haar ellendige jeugd. Wat gebeurde er werkelijk toen ze als kind besloot haar vader te verlaten en bij haar oma in te trekken? Tegelijk is ze in haar werk als officier van justitie onorthodox, vasthoudend en zeer effectief. De vier zaken waar ze mee te maken krijgt vragen professioneel en emotioneel alles van haar. Rebecka moet zich onder meer buigen over conflicten in de Samengemeenschap en een nieuwe toevloed van drugs bij de tieners in Kiruna.

De meeslepende misdaadserie Rebecka Martinsson speelt zich af in het afgelegen en spectaculaire Noord-Zweedse landschap en is gebaseerd op vier bestsellers van Åsa Larsson. De hoofdrollen worden gespeeld door Sacha Zacharias, Eva Melander, Thomas Oredsson, Ardalan Esmaili, Jakob Öhrman, Samuel Fröler en Gunilla Röhr.

Rebecka Martinsson ging in maart 2017 in première en komt oorspronkelijk van het Zweedse netwerk TV4. Rebecka Martinsson seizoen 2 is sinds 1 maart te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter