Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 6?

Wanneer verschijnt Riverdale seizoen 6? Sinds januari is het vijfde deel van Riverdale te zien op Netflix, maar fans staan nu al te trappelen om de komst van het zesde seizoen. Seizoen 6 is dan ook onderweg. Dit heeft de Amerikaanse zender The CW bevestigd.

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend voor Riverdale seizoen 6. Eerdere seizoenen verschenen altijd in oktober, maar vanwege corona kwam seizoen 5 pas in januari. Of seizoen zes teruggrijpt naar het oude releaseschema, of dat ze januari aanhouden als nieuwe datum, is nog niet bekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Riverdale seizoen 6

Riverdale is een Amerikaanse serie van de zender The CW. De serie ging in première op 26 januari 2017. Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken het surreële rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien.

Zeven jaar na hun afstuderen worden de jongeren door drama in Riverdale weer teruggetrokken naar het stadje waar ze met elkaar opgegroeid zijn. Opnieuw hangt het van Archie, Betty, Jughead en Veronica af of Riverdale gered kan worden.

KJ Apa is te zien als Archie Andrews samen met Lili Reinhart als Betty Cooper, Camila Mendes als Veronica Lodge, Ashleigh Murray als Josie McCoy, Cole Sprouse als Jughead Jones en Madelaine Petsch als Cheryl Blossom. In de serie spelen ook Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet Ulrich, Mädchen Amick en Vanessa Morgan.

Riverdale is gebaseerd op de personages uit Archie Comics en komt uit Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions, met uitvoerende producenten Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter