Wanneer verschijnt Riviera seizoen 4?

Riviera seizoen 4 is een mogelijkheid, maar komt de dramaserie Julia Stiles terug voor een nieuw seizoen? De dramaserie Riviera kreeg dit jaar een derde seizoen en keerde terug met iets van een heruitvinding en een afstand van de titulaire locatie. Sky heeft op dit moment nog niets bevestigd, maar hoofdrolspeler Julia Stiles heeft nagedacht over de toekomst van de serie en zei dat het afhankelijk zou zijn van hoe seizoen drie werd ontvangen. Ze zei eerder dat de producers vroege gesprekken hadden over een vierde seizoen van het drama. Ze zei:

“We certainly have our hopes and ideas of where the show could go but that’s not guaranteed.”

De actrice suggereerde ook dat het coronavirus een factor zou kunnen zijn, aangezien het drama bekend staat om het veranderen van de locatie. Riviera begon in Frankrijk, maar is sindsdien zowel in Zuid-Amerika als in Italië geweest, wat problematisch kan zijn bij de opnames.

Op dit moment is het dus nog niet duidelijk of Riviera seizoen 4 zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Riviera seizoen 4

Het zorgeloze leven dat de pasgetrouwde jonge vrouw Georgina Clios in Mediterraanse luxe leidt, wordt bruut verstoord wanneer haar miljardenvermogende man vermoord wordt bij een jachtexplosie. Al snel komt ze erachter dat het fortuin dat hij gebruikte om zijn onbevlekte vergulde levensstijl te onderhouden, aangetast werd door oneerlijkheid, dubbelspel, misdaad en uiteindelijk moord. Georgina wordt meegesleurd in de onderwereld, terwijl vijanden dichterbij komen.

Riviera is een door Neil Jordan gemaakte dramaserie en werd ook door hem geschreven, in samenwerking met John Banville. Deze ging in première op Sky Atlantic op 15 juni 2017. Er werd op 21 november 2017 aangekondigd dat er een tweede seizoen zou komen. Het werd op 24 mei 2019 verlengd voor een derde reeks.

De serie heeft onder andere rollen voor Anthony LaPaglia, Julia Stiles, Lena OlinIwan Rheon, Adrian Lester, Dimitri Leonidas en Roxane Duran.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter