Wanneer verschijnt Sex Education seizoen 3?

Eerder heeft Netflix aangekondigd dat Sex Education seizoen 3 zal verschijnen. De verwachting daarbij was dat er een grote kans is dat seizoen 3 van Sex Education in januari 2021 zal verschijnen. Door de coronacrisis lijkt het derde seizoen in de problemen te komen. De opnames zouden eigenlijk in mei van start gaan. Aangezien de lockdown in het Verenigd Koninkrijk met nog eens drie weken zijn verlengd, gaan die opnames in mei niet gehaald worden. Dit meldt Deadline. Het is daardoor nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Sex Education seizoen 3

Sex Education is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont. In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaring’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelde. In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele driften leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen. Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van chlamydia waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. En de komst van een aantal nieuwelingen in de stad zorgt voor flink wat onrust.

De cast bestaat onder andere uit Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee-Lou Wood,  Connor Swindells, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Jim Howick.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter