Wanneer verschijnt Sex/Life seizoen 2 op Netflix?

Netflix werkt aan Sex/Life seizoen 2! Dat liet de streamer via Twitter weten. Ook werd in onderstaande video een statistiek gedeeld, want de serie werd door maar liefst 67 miljoen huishoudens bekeken! Daarvan spoelden 20 miljoen huishoudens ‘die ene scène’ minstens één keer terug.

Sex/Life is geïnspireerd op de roman 44 Chapters About 4 Men, geschreven door BB Easton. De serie is het verhaal van een liefdesdriehoek tussen een vrouw Billie (Sarah Shahi), haar man Cooper en haar ex-vriend Brad die een provocerende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen werpt. Brad is slechts één van de vier mannen die worden besproken in de boeken, waardoor er zomaar nog drie extra seizoenen kunnen verschijnen.

Het einde van het eerste seizoen liet het publiek ook met veel onbeantwoorde vragen achter, waarvan Shahi vertelde dat ze hoopte dat de cast dit kan gaan verkennen. Ze vertelde eerder aan Us:

“I think that’s the question. That is the age-old question: Can you have it all? She’s a character who loves her life, but it’s not enough. She wants the stability of a relationship, and she wants the danger of a relationship and the unpredictability of a relationship. She wants to be a great mom, and she wants to go to school and get her degree and work. So, it’s like, these are the things that hopefully if we get a season 2, we’ll be able to go into and explore.”

Een releasedatum is er helaas nog niet, maar op basis van de productietijd van andere series zal het waarschijnlijk ergens in 2022 verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Sex/Life seizoen 2 op Netflix

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder die in de buitenwijken woonde. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette).

Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en met nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden en te fantaseren over haar gepassioneerde avonturen met de sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt ​​hoe ze hier is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek.

Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk teweegbrengen, of haar op een pad terugbrengen naar het leven dat ze dacht achter te laten met de man die haar hart brak?

Er zijn rollen voor onder meer Sarah Shahi als Billie Connelly, Mike Vogel als Cooper Connelly, Adam Demos als Brad Simon en Margaret Odette als Sasha Snow.

De serie werd geschreven door Stacy Rukeyser (Unreal) en is een bewerking van het boek 44 Chapters About 4 Men van B. B. Easton.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter