Wanneer verschijnt Snowpiercer seizoen 3?

Snowpiercer seizoen 3 zal op 24 januari 2022 verschijnen. Dat heeft TNT aangekondigd middels onderstaande poster.

Snowpiercer seizoen 3

De dystopische thriller is gebaseerd op het scenario van Bong Joon-ho en verscheen medio 2020 met overwegend positieve recensies. Netflix slaagde erin om de internationale rechten op de serie te verkrijgen, die als eerste wordt uitgezonden op TNT (eigendom van Warner Brothers).

In juli sprak actrice Annalise Basso, die LJ Folger speelt, met Inverse over het snelle verloop van seizoenen. Ze zei:

“We were almost done with Season 2 and then we got shut down. But, I got a call from the executive producer the other day. I can’t give too many details, but I’ll just say it’s good news. We’re just waiting on an official start date for Season 3 and hoping to find some time to go back and finish Season 2.”

Snowpiercer seizoen 3

De Snowpiercer serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon-ho uit 2013. Het speelt zich af in een toekomst waarin een experiment om de opwarming van de Aarde tegen te gaan volledig misgelopen is. Dat resulteerde in een ijstijd, waarin het grootste deel van de mensheid uitgestorven is. De enige overlevenden wonen op Snowpiercer, een trein die de hele wereld over reist en waarop er een klassensysteem ontwikkeld is. Hierin leven de arme mensen achterin de trein en de rijken helemaal voorin.

In seizoen twee ontstaat een geheel nieuwe machtsstrijd, die een gevaarlijke kloof veroorzaakt doordat mensen verdeeld zijn tussen hun loyaliteit aan Layton en aan meneer Wilford, die een nieuwe trein, nieuwe technologie en een plan heeft. Terwijl Layton tegen Wilford vecht voor Snowpiercer, stuit Melanie op een schokkende nieuwe ontdekking die het lot van de mensheid zou kunnen veranderen.

Hoofdrollen in seizoen 2 zijn er voor Jennifer Connelly (Labyrinth, Hulk), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), Mickey Sumner (Frances Ha, American Made) en Sean Bean als Mr. Wilford. Ze worden vergezeld door Mickey Sumner, Susan Park, Rowan Blanchard, Aaron Glenane, Fiona Vroom, Aleks Paunovic, Iddo Goldberg, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright en Annalise Basso.

De serie wordt geproduceerd door Tomorrow Studios en CJ Entertainment. Marty Adelstein en Becky Clements van Tomorrow Studios zullen uitvoerend produceren samen met Derrickson, James Hawes, Matthew O’Connor, Miky Lee, Jeong Tae-sung, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Choi Dooho.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter