Wanneer verschijnt Squid Game seizoen 2?

Wanneer verschijnt Squid Game seizoen 2? De serie ging in première op Netflix op vrijdag 17 september 2021, en is hard op weg om de allergrootste Netflix-serie ooit te worden. Squid Game seizoen 2 is nog niet bevestigd, maar het is zeker in ieders gedachten bij Netflix. Het wereldwijde tv-hoofd van de streamer, Bela Bajaria, vertelde Vulture dat hoewel er niets is vastgelegd over seizoen 2 van de populaire Koreaanse serie, ze optimistisch zijn over de toekomst ervan. Bajara zei:

“[Writer and director Hwang Dong-hyuk] has a film and other things he’s working on.”

Bajara voegde eraan toe dat Hwang graag samenwerkt met “andere schrijvers” die mogelijk aan boord komen voor het volgende hoofdstuk,“We’re trying to figure out the right structure for him.”

Squid Game schrijver én regisseur Hwang Dong-huyk gaf eerder in een interview met Variety aan dat hij nog niet heeft gewerkt aan Squid Game seizoen 2. In het interview zei hij:

“Writing (‘Squid Game’) was harder than normal for me as it was a series, not a film. It took me six months to write and rewrite the first two episodes. Then I consulted verbally with friends, and picked up clues for improvements through my own pitching and from their responses.”

Hij vervolgde:

“I don’t have well developed plans for ‘Squid Game 2.’ It is quite tiring just thinking about it. But if I were to do it, I would certainly not do it alone. I’d consider using a writers’ room and would want multiple experienced directors.”

In de reeks wordt een groep vreemden in een omheining geplaatst, waar ze gedwongen worden elkaar te doden als ze de prijzenpot willen winnen. Het eerste seizoen wordt afgesloten met iets van een resolutie, afhankelijk van hoe je het interpreteert. Gi-hun heeft het spel gewonnen en verwerkt nu het trauma van wat hij heeft gedaan, om er vervolgens achter te komen dat de oude man met wie hij bevriend raakte tijdens de wedstrijd, in feite de maker was.

Netflix heeft Squid Game nog niet verlengd voor seizoen 2, maar zoals gebruikelijk laat de streamer even op zich wachten voordat er een nieuw seizoen wordt besteld. Hou de pagina in de gaten voor de laatste updates.

Squid Game seizoen 2

In de thriller ontvangen honderden mensen die diep in de schulden zitten of hard geld nodig hebben een mysterieuze uitnodiging. 456 mensen geven gehoor aan de oproep, waarna zij zich laten opsluiten in een gebouw waar ze hun leven riskeren voor 45,6 miljard. Ze strijden tegen elkaar door middel van oude kinderspelletjes, die nu voorzien zijn van een potentieel dodelijke afloop. Ondertussen moeten ze tevens achterhalen wat de motivaties zijn van de mensen achter de schermen.

De serie van negen afleveringen heeft hoofdrollen voor Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Lee Ji-ha, O Yeong-su, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi en Kim Joo-ryoung

De thriller is afkomstig van filmmaker Hwang Dong-hyuk, die debuteerde met drama’s als My Father en Silence.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter