Wanneer verschijnt Star Trek: Discovery seizoen 4?

CBS All Access heeft Star Trek: Discovery seizoen 4 aangekondigd. Dit meldt The Hollywood Reporter. De verlenging komt een dag na de première van het derde seizoen. De productie van seizoen 4 zal naar verwachting op 2 november worden hervat, waarbij Alex Kurtzman en Michelle Paradise blijven dienen als co-showrunners voor het nieuwe seizoen. Je kunt de aankondigingsvideo hieronder bekijken!

Star Trek: Discovery seizoen 4

Star Trek Discovery gaat over de reizen van Starfleet tijdens hun missies om nieuwe werelden en nieuwe levensvormen te ontdekken, en een Starfleet-officier die moet leren dat om werkelijk alle buitenaards dingen te begrijpen, je eerst jezelf moet begrijpen. Aan het einde van seizoen één, bleek dat de Discovery eindelijk de USS Enterprise is tegengekomen.

In het derde seizoen is de bemanning van de Discovery 930 jaar in de toekomst terecht gekomen. Het nieuwe seizoen draait om het herstellen van de Federation. Die bestaat namelijk niet meer in het nieuwe seizoen en is in de verre toekomst ten onder gegaan. De crew van de Discovery wil de Federation en de hoop waar de organisatie voor staat terug brengen.

De cast bestaat uit Sonequa Martin-GreenMichelle YeohJason IsaacsDoug JonesAnthony Rapp, Terry Serpico, Maulik Pancholy, Sam Vartholomeos, Mary Wiseman, James Frain, Chris Obi, Mary Chieffo, Shazad Latif, Rekha Sharma, Kenneth Mitchell, Clare McConnell, Damon Runyan en Rainn Wilson.

In het tweede seizoen zagen we nieuwe castleden, waaronder Ethan Peck als de iconische Spock, Rebecca Romijn als Number One en Anson Mount als Captain Christoper Pike.

De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met Alex Kurtzman’s Secret Hideout, Living Dead Guy Productions van Bryan Fuller en Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen J. Berg en Aaron Harberts, Akiva Goldsman, Rod Roddenberry en Trevor Roth dienen als uitvoerende producenten. De serie zal gelijktijdig worden gedistribueerd door CBS Studios International op Netflix in 188 landen en in Canada op Bell Media’s Space-kanaal en OTT-service CraveTV.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter