Wanneer verschijnt Stumptown seizoen 2?

Wanneer verschijnt Stumptown seizoen 2? In de serie Stumptown is Cobie Smulder (How I Met Your Mother) te zien als Dex Parios, een gevatte ex-marinier die in Afghanistan haar geliefde verloor. In mei 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Nu meldt Variety echter dat ABC het besluit tot verlenging heeft teruggedraaid en de serie na één seizoen heeft geannuleer. Dit komt doordat de productievertragingen als gevolg van de COVID-19-pandemie ervoor zorgden dat de serie pas in april 2021 klaar zou zijn. ABC Studios kijkt naar verluidt naar de mogelijkheden om de serie te verkopen aan een ander netwerk of een andere streamer. Of dit gaat lukken is nog onbekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Stumptown seizoen 2

Stumptown volgt Dex Parios, een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. Haar roekeloze – maar effectieve, en vooral hilarische – stijl plaatst haar in de vuurlinie van hardcore criminelen die de politie niet makkelijk aankan.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel serie geschreven door Greg Rucka en geïllustreerd door Matthew Southworth. Stumptown zou een seizoen 2 krijgen, maar door de pandemie werd de serie alsnog door ABC geannuleerd. De makers hopen dat een andere zender of een streamer de reeks nog oppikt. De serie is gemaakt door Jason Richman. Hij is ook uitvoerend producent, samen met Ruben Fleischer (Venom), Dave Bernad, Greg Rucka, Matthew Southworth en Justin Greenwood.

De serie heeft rollen voor Smulders (How I Met Your Mother) als Dex Parios, Michael Ealy (Being Mary Jane) als Detective Miles Hoffman, Tantoo Cardinal (Blackstone, Outlander) als Sue Lynn Blackbird, Cole Sibus als Ansel Parios en Adrian Martinex (The Secret Life of Walter Mitty) als Tookie en Camryn Manheim (The Practice, Person of Interest) als luitenant Cosgrove.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter