Wanneer verschijnt Suburra seizoen 4?

Sinds oktober is het derde seizoen van Suburra op Netflix te zien en nu zijn fans benieuwd of Suburra seizoen 4 zal verschijnen.

Suburra heeft veel weg van de Italiaanse maffia-serie Gomorra. De serie draait om drie mannen (een maffiazoon, een zoon van een politieagent en een zigeuner) die allen hun eigen problemen ondervinden. In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan. Zo ver nu bekend is zal Suburra seizoen 3 het laatste deel zijn in de Netflix serie.


Films en seriesFilms en series

Suburra seizoen 4

Suburra speelt zich af in en nabij Rome, waar de kerk, de lokale maffia en een aantal corrupte politici met elkaar in aanvaring komen. We volgen drie jonge criminelen die allianties moeten sluiten om hun grote dromen waar te kunnen maken. In het derde seizoen lijkt er met Jubilee grof geld verdiend te kunnen worden, maar met het aanzicht van meer invloed en macht komt er ook meer gevaar om de hoek kijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Filippo Nigro.

Suburra werd bedacht door Daniele Cesarano en Barbara Petronio, die ook beiden werken aan Devils. De serie dient als prequel op de gelijknamige film van Stefano Sollima (bekend van Gomorra en ZeroZeroZero) uit 2015.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter