Wanneer verschijnt Sweet Tooth seizoen 2?

Wanneer verschijnt Sweet Tooth seizoen 2? Netflix heeft grote plannen voor Sweet Tooth, aangezien de serie al is bevestigd voor een tweede seizoen. Dit gebeurde voordat het eerste seizoen in première ging. De serie is gebaseerd op de populaire DC Comic. Met 40 gepubliceerde nummers heeft de serie genoeg materiaal om mee te werken, wat betekent dat meer afleveringen na seizoen twee ook waarschijnlijk zijn. Het tweede seizoen heeft ook al een releasedatum, namelijk 3 juni 2022.

De serie is een postapocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een zwervende Einzelgänger op een bijzonder avontuur gaat. Susan Downey en Robert Downey Jr. zijn de uitvoerend producenten.

Sweet Tooth seizoen 2

Sweet Tooth wordt beschreven als een gezinsvriendelijk avonturenboek en volgt het verhaal van Gus – deels hert, deels jongen – die zijn huis in het bos verlaat om te ontdekken dat de buitenwereld geteisterd wordt door een rampzalige gebeurtenis. Hij sluit zich aan bij een familie van hybriden mens en dier, zoals hijzelf, op zoek naar antwoorden over deze nieuwe wereld en het mysterie achter zijn hybride oorsprong.

In de serie zijn er rollen voor Christian Convery (Beautiful Boy, Playing With Fire) als Gus, Nonso Anozie (Game of Thrones) als Tommy Jepperd, Adeel Akhtar (The Big Sick) als Dr. Singh en Will Forte (The Last Man on Earth) als Gus’ vader, samen met James Brolin (Amityville Horror, Westworld) als de stem van de verteller. Daarnaast zijn er rollen voor Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez en Neil Sandilands.

Sweet Tooth is gemaakt en geregisseerd door Jim Mickle op basis van een scenario dat hij samen schreef met Beth Schwartz (Arrow), die beiden optreden als showrunners. Uitvoerende producenten zijn Mickle, Schwartz, Team Downey’s Robert Downey Jr., Susan Downey en Amanda Burrell; en Linda Moran met Evan Moore van Team Downey als producer.

Sweet Tooth is vanaf 4 juni 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter