Wanneer verschijnt The Alienist seizoen 3 op Netflix?

The Alienist: Angel of Darkness, seizoen 2 van The Alienist, is vanaf 22 oktober te zien zijn op Netflix Nederland. Fans vragen zich af of en wanneer we The Alienist seizoen 3 kunnen verwachten op Netflix.

The Alienist is oorspronkelijk afkomstig van de zender TNT, maar is in Nederland te bekijken op Netflix. Of we nog een derde seizoen mogen verwachten van de reeks, is nog niet bekend. Tot op heden is er nog geen officiële bevestiging gekomen over The Alienist seizoen 3. De aanwijzingen zijn er allemaal dat de serie inderdaad zal terugkeren voor een nieuwe aangrijpende zaak. Het tv-programma is gebaseerd op een doorlopende reeks boeken van Caleb Carr en de derde roman in de serie, waarvan seizoen 3 zou worden geadapteerd, wordt momenteel geschreven – wat betekent dat er nog genoeg bronmateriaal overblijft om te gebruiken. Mocht er een derde seizoen komen, dan lijken we even te moeten wachten. Een eventueel derde seizoen wordt niet eerder dan 2022 verwacht.

Luke Evans sprak onlangs met Collider en zei over de personages, “all have the potential to carry a storyline again, further and further – some other story, some other plot, some other twist, some other murder, some other sinister subject matter.”

The Alienist seizoen 3 op Netflix

Een moordmysterie rond de eeuwwisseling dat zowel de rijke elite van New York als de worstelende onderbuik van de “Gilded Age” van de stad doorkruist. Seizoen 1 van The Alienist gaat over Dr. Laszlo Kreizler (Brühl), een briljante en obsessieve ‘alienist’ in het controversiële nieuwe veld van het behandelen van mentale pathologieën. In de eerste serie was Kreizler meedogenloos in zijn zoektocht naar een nooit eerder geziene ritualistische moordenaar die jonge jongens vermoordde. Hij kreeg gezelschap van illustrator van de krant John Moore (Evans) en Sara Howard (Fanning), een ambitieuze secretaresse die vastbesloten was om de eerste vrouwelijke politie-detective van de stad te worden.

In The Angel of Darkness moet het drietal opnieuw samenwerken om een seriemoordenaar op te sporen in de Big Apple. Daarnaast heeft Sara Howard (Dakota Fanning) een eigen detectivebureau geopend. John Schuyler Moore (Luke Evans) begeeft zich in de hoge kringen van de maatschappij en Lazlo Kreizler (Daniel Brühl) houdt zich bezig met nieuw onrecht in New York.

We zien de terugkeer van Daniel Brühl, Luke Evans en Dakota FanningThe Alienist seizoen 2 bevat ook terugkerende rollen voor Douglas Smith en Matthew Shear als tweelingbroers Marcus en Lucius Isaacson, Robert Way Wisdom als Cyris en Ted Levine als voormalig NYPD-politiecommissaris Thomas Byrnes.

Het scenario van The Angel of Darkness is gebaseerd op de boeken van schrijver Caleb Carr. The Angel of Darkness is een co-productie van Paramount Television en Turner’s Studio T met Eric Roth, Steve Golin van Anonymous Content en Rosalie Swedlin en Cary Joji Fukunaga als uitvoerend producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter