Wanneer verschijnt The Batman op HBO Max?

Wanneer verschijnt The Batman op HBO Max Nederland? Warner Bros. heeft aangekondigd dat hun films vanaf 2022 45 dagen na hun bioscooprelease op de streamer zullen worden uitgebracht. De film The Batman is vanaf maandag 18 april 2022 te streamen op HBO Max Nederland.

De film introduceert Robert Pattinson als de Caped Crusader. The Batman waagt zich in de onderwereld van Gotham City wanneer een sadistische moordenaar een spoor van cryptische aanwijzingen achterlaat. Naarmate het bewijs dichter bij huis begint te leiden en de omvang van de plannen van de dader duidelijker wordt, moet hij nieuwe relaties smeden, de dader ontmaskeren en gerechtigheid brengen in het machtsmisbruik en de corruptie die de metropool al lange tijd teisteren.

The Batman is vanaf 18 april ook thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, iTunes, Amazon Prime Video, Google Play, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

The Batman op HBO Max

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

The Batman is een project van Matt Reeves. De hoofdrollen zijn voor Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey WrightPaul DanoPeter SarsgaardJohn TurturroAndy SerkisColin Farrell.

The Batman is vanaf maandag 18 april 2022 te zien op HBO Max Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter