Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 8 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 8 op Netflix? Dat is een vraag die vele Nederlandse fans zich afvragen. The Blacklist seizoen 8 is sinds 13 november 2020 te zien in Amerika. In Nederland zijn momenteel alleen seizoen 1-6 op Netflix te bekijken en seizoen 7 op Videoland.

Momenteel is nog niet bekend wanneer The Blacklist seizoen 8 op Netflix zal verschijnen. Gezien de planning van de eerdere seizoenen, kan het nog tot 2022 duren tot we in Nederland dit nieuwe seizoen te zien krijgen. Zodra we meer informatie hebben lees je het hier.

The Blacklist seizoen 8

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Hij is bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot.

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

Seizoen 7 onthulde dat Raymonds gezondheid achteruitgaat. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij ermee omgaat in seizoen 8. Naast zijn welzijn zal Red zijn plan opnieuw moeten evalueren en zijn onderwereldimperium opnieuw moeten beoordelen.

Andere rollen zijn er voor Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Mozhan Marnò en Hisham Tawfiq.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter