Wanneer verschijnt The Equalizer seizoen 2?

CBS heeft The Equalizer seizoen 2 aangekondigd. De door Queen Latifah geleide serie is een reboot van het gelijknamige misdaaddrama uit de jaren 80 van de makers Andrew Marlow en Terri Miller. CBS Entertainment president Kelly Kahl vertelde:

“The Equalizer has proven more than equal to the task of engaging viewers and racking up wins on Sunday night. We’re extremely proud to see this outstanding broadcast drama, led by Queen Latifah, punch through the competitive landscape and return for a second season.”

The Equalizer seizoen 2

The Equalizer reboot is een nieuwe kijk op de klassieke serie en filmfranchise. Het zal het verhaal volgen van het personage van Queen Latifah als een raadselachtige figuur die haar uitgebreide vaardigheden gebruikt om mensen te helpen die nergens anders heen kunnen. De serie wordt geschreven door Marlow en Miller, die beiden als showrunners zullen dienen.

In de serie zijn er rollen voor Queen Latifah, Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira en Laya DeLeon Hayes. De reboot is uitvoerend geproduceerd door Latifah, Marlowe, Miller en Martin Chase Productions ‘Debra Martin Chase, samen met de originele maker van de serie Richard Lindheim en Shakim Compere van Flavour Unit. Het is een productie van Universal Television en CBS TV Studios met John Davis en John Fox van Davis Entertainment ook als uitvoerende producenten.

De serie The Equalizer van de zender CBS was van 1985 tot en met 1989 een redelijk succes, met acteur Edward Woodward als het hoofdfiguur Robert McCall. In 2014 verscheen er van regisseur Antoine Fuqua een speelfilm met Denzel Washington als de nieuwe Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 verscheen in 2018.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter