Wanneer verschijnt The Mandalorian seizoen 2?

Disney+ heeft eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van The Mandalorian seizoen 2, de Star Wars-spin-off serie! Het langverwachte nieuwe seizoen debuteert op de streamingdienst op 30 oktober 2020.

The Mandalorian seizoen 2

Recente onthullingen van het tweede seizoen van The Mandalorian hebben onthuld dat we de terugkeer zien van Temuera Morrison (Aquaman) als Boba Fett, Katee Sackhoff als The Clone Wars’ Bo-Katan in live-action-vorm en naar verluidt het live-action debuut van  Ahsoka Tano zal bevatten. Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) is in gesprekken om het personage te spelen, hoewel de actrice onlangs bevestigde dat de deal nog niet gesloten is. Timothy Olyphant (Justified) doet ook mee aan het tweede seizoen van de serie.

The Mandalorian seizoen 2

Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) speelt de hoofdrol in Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian. Hij is te zien als een eenzame Mandalorian revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg en wordt vergezeld door Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) en Nick Nolte (Affliction).

Meerdere regisseurs bevestigde eerder hun betrokkenheid bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en Carl Weathers.

The Mandalorian seizoen 2 zal vanaf 30 oktober 2020 te zien zijn op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter