Wanneer verschijnt The Night Manager seizoen 2?

Wanneer verschijnt The Night Manager seizoen 2? Regisseur Susanne Bier heeft bevestigd dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de scenario’s voor een nieuw seizoen van de BBC- en AMC-productie The Night Manager. Het verhaal van de serie is gebaseerd op een verhaal van auteur John le Carre. Bier vertelde Screen Daily dat een team van schrijvers momenteel werkt aan het verhaal, maar dat er geen tweede seizoen komt als het verhaal zich niet kan meten met het eerste seizoen:

“We all very much want to do a season two, but the thing we absolutely do not want is to do something that does not live up to the level of season one. That would be a really bad idea.”

Bier heeft nog niet laten weten of de personages die gespeeld werden door Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman en Elizabeth Debicki zullen terugkeren. David Farr (Hanna) schreef alle zes afleveringen van het eerste seizoen en heeft eerder aangegeven dat hij niet terug zal keren voor meer afleveringen omdat hij tevreden is met het einde van het eerste seizoen.

The Night Manager seizoen 2

De spionagethriller The Night Manager (Nederlandse titel: De Ideale Vijand) behoort tot het beste werk van schrijver John le Carré. Deze nieuwe tv-bewerking is al net zo fascinerend als de roman, met tijdloze thema’s als liefde, verlies en wraak, verweven in een complex verhaal over moderne misdaad. Jonathan Pine, een Britse ex-militair, wordt door veiligheidsdienstmedewerkster Angela Burr geronseld om te infiltreren in de kringen rond internationaal zakenman Richard Onslow Roper. Doel van deze operatie is een einde te maken aan de duistere banden die Roper heeft gesmeed tussen de veiligheidsdiensten en de illegale wapenhandel. Pine doet zijn best om door te dringen tot het hart van Ropers wijdvertakte organisatie, maar wordt daarbij flink gehinderd door de constante argwaan van zijn corrupte chef, majoor Corkoran. Ook Corkorans charmante vriendin Jed vormt een afleidende factor. Als Pine zijn missie tegen de misdaad met succes wil afronden, zal hij eerst zelf een misdadiger moeten worden.

The Night Manager is geregisseerd werd door Susanne Bier. De zesdelige reeks is gebaseerd op de gelijknamige spionageroman van auteur John le Carré. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia ColmanElizabeth Debicki en Tom Hollander.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter