Wanneer verschijnt The One seizoen 2?

Wanneer komt The One seizoen 2 op Netflix? The One seizoen 1 debuteerde op 12 maart 2021 op Netflix en is snel een slaperhit geworden voor de streamer! Al snel na het debuut kwam de serie in de Top 10 en fans willen weten of er een vervolg komt. Op dit moment is het nog niet bekend of er nog een tweede seizoen komt van The One. Mocht er een vervolg komen, dan is het er naar alle waarschijnlijkheid pas in 2022.

Een tweede seizoen heeft officieel dus nog geen groen licht gekregen, maar actrice Zoë Tapper liet doorschemeren dat er meer aan de hand is. Ze zei tegen Express.co.uk:

“Obviously you’ve started to see the cracks forming, you see the cracks forming in the characters but you also see the cracks forming in the actual business model. Because it’s had such a global effect, it’s as big as Facebook. People have taken this by storm, taken it on board, and it’s changed their lives.”

The One is een serie gemaakt en geschreven door Howard Overman, de maker van de bekende Britse serie Misfits. De acht afleveringen van de serie werden geregisseerd door Jeremy Lovering (Sherlock, Teachers), Catherine Morshead (Downton Abbey, Four Weddings and a Funeral) en (Top Boy, Endeavour).

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates rondom een nieuw seizoen van de reeks.

The One seizoen 2

Je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test? Dat is precies waar het om draait in de nieuwe Netflix serie The One. Alles draait om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden, en een gewaagde nieuwe datingservice ontwikkelt.

The One speelt zich vijf minuten in de toekomst af, in een wereld waar een DNA-test je perfecte partner kan vinden – de persoon op wie je genetisch voorbestemd bent om hartstochtelijk verliefd te worden. Ongeacht hoe goed je relatie is, wie van ons kan eerlijk zeggen dat we er niet over nagedacht hebben of er iemand beter is? Wat als een haarmonster voldoende is om ze te vinden? Het idee is simpel, maar de implicaties zijn explosief. We zullen nooit meer op dezelfde manier over liefde en relaties denken.

De hoofdrol wordt gespeeld door Hannah Ware. Zij kruipt in de huid van Rebecca en is de oprichtster van het bedrijf MatchDNA. Andere rollen zijn er voor Wilf Scolding, Dimitri Leonidas, Amir El-Masry, Stephen Campbell Moore, Wilf Scolding, Diarmaid Murtagh, Lois Chimimba, Eric Kofi-Abrefa, Pallavi Sharda, Zoë Tapper, Albano Jeronimo.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter