Wanneer verschijnt The Serpent seizoen 2?

Wanneer verschijnt The Serpent seizoen 2 op Netflix? Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de razend populaire nieuwe misdaadserie The Serpent. De reeks die is ontstaan uit een samenwerking tussen BBC en Netflix krijgt namelijk geen tweede seizoen. Het verhaal is verteld in het eerste seizoen en daar blijft het dan ook bij. Dit was overigens al bekend, want The Serpent is door Netflix gelanceerd als een miniserie.

In de hoofdrol zien we Golden Globes-genomineerde Tahar Rahim en BAFTA-genomineerde Jenna Coleman. De serie, geregisseerd door Hans Herbots en Tom Shankland.

The Serpent seizoen 2

The Serpent is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj (Tahar Rahim) en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg (Billy Howle) om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc (Jenna Coleman) reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische ‘Hippie Trail’ pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers.

De cast bestaat uit namen als Tahar Rahim, Jenna Coleman, Billy Howle, Ellie Bamber, Amesh Edireweera, Tim McInnerny en de Nederlandse Armand Rosbak en Ellie de Lange.

De regie is in handen van Hans Herbots en Tom Shankland. Het scenario is geschreven door Richard Warlow en Toby Finlay.

The Serpent is sinds 2 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter