Wanneer verschijnt The Umbrella Academy seizoen 3?

Netflix heeft onthuld dat The Umbrella Academy seizoen 3 in 22 juni 2022 op de streamer zal verschijnen. Tijdens SXSW onthulde de streamer een nieuwe teaser-trailer. Bekijk deze hieronder.

Terugkerende castleden zijn Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan GallagherJustin Min, Ritu Arya, Colm Feore.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Umbrella Academy (@umbrellaacad)

The Umbrella Academy seizoen 3

Na een einde te hebben gemaakt aan de dag des oordeels van 1963, keert The Umbrella Academy terug naar het heden, ervan overtuigd dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben hersteld. Maar na een kort moment van feestvieren, realiseren ze zich dat de dingen niet precies zijn zoals ze ze hebben achtergelaten. Betreed de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee vol ijsbergen, de Sparrow’s botsen onmiddellijk met de Umbrella’s in een gewelddadige confrontatie. Nu hoeven ze alleen maar de nieuwe en mogelijk betere familie van vader te overtuigen om hen te helpen dit recht te zetten. Zullen ze een weg terug vinden naar hun pre-apocalyptische leven? Of gaat deze nieuwe wereld meer onthullen dan alleen een hapering in de tijdlijn?

The Umbrella Academy is gebaseerd op de populaire, met Eisner bekroonde strips en graphic novels die zijn gemaakt en geschreven door Gerard Way (My Chemical Romance), geïllustreerd door Gabriel Bá en gepubliceerd door Dark Horse Comics. De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten Jeff F. King (Hand van God), Bluegrass Television en Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment. Gerard Way en Gabriel Bá werken mee als co-uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter