Wanneer verschijnt Them seizoen 2?

Wanneer verschijnt Them seizoen 2? Het eerste seizoen van Them werd op 9 april 2021 in zijn geheel uitgebracht op het online streamingplatform Amazon Prime. De reeks is afkomstig van baanbrekend maker Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe. Bekijk hieronder de trailer.

Them is een anthologie serie die terreur in Amerika onderzoekt. In het eerste seizoen, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration. laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.

Omdat de serie een bloemlezing is, wordt het verhaal afgesloten aan het einde van het eerste seizoen, wat betekent dat de schrijvers aan het tweede seizoen kunnen werken lang voordat het eerste seizoen zelfs maar werd uitgebracht. Gezien het plot voor het eerste seizoen al bestond sinds ten minste 2018 toen de serie werd gepitcht, is het zeer waarschijnlijk dat het script voor seizoen twee in de maak is en mogelijk zelfs af is. Er zijn echter geen updates over de opnames voor seizoen 2. Marvin heeft gezinspeeld op de thema’s die doorgaan naar het volgende seizoen, maar blijft gesloten over alle andere details met betrekking tot productie en een releasedatum. Gezien de duur van de productie van het eerste seizoen, kunnen we Them seizoen 2 op zijn vroegst verwachten in de zomer van 2022. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Them serie

Them seizoen 2

Het eerste seizoen speelt zich af in de jaren ’50 en draait om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een geheel blanke buurt in Los Angeles. Dit gebeurde in de periode die bekend staat als The Great Migration. Het idyllische huis van de familie wordt ground zero waar kwaadaardige krachten, van zowel de buren als buitenaards, dreigen hen te kwetsen, te verwoesten en te vernietigen.

Them heeft hoofdrollen voor Deborah Ayorinde, Ashley Thomas, Alison Pill, Shahadi Wright Joseph, Melody Hurd, en Ryan Kwanten.

De serie is gemaakt en geproduceerd door Little Marvin samen met uitvoerend producenten Lena Waithe, Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment, David Matthews, en Don Kurt. Them is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter