Wanneer verschijnt Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3?

Het tweede seizoen van Amazon’s Tom Clancy’s Jack Ryan werd enthousiast ontvangen, waardoor het de vraag is wanneer Jack Ryan seizoen 3 te zien zal zijn op Amazon Prime Video.

Wanneer verschijnt Jack Ryan seizoen 3 op Amazon Prime Video? Volgens The Hollywood Reporter zal John Krasinski weer terugkeren als het titulaire personage, op de hielen gezeten door terroristen over de hele wereld. Wat betreft de premièredatum; seizoen één verscheen in augustus 2018, terwijl seizoen twee in oktober 2019 in première ging. Het is voor nu nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen zal verschijnen, vooral gezien de onvoorspelbare gevolgen van de huidige wereldsituatie. De verwachting voor nu is eind 2021.

John Krasinski (The Office en 13 Hours) speelt de titelrol. Met een originele verhaallijn en met behoud van de favoriete personages, is Tom Clancy’s Jack Ryan een actievolle CIA-thriller die het publiek op het puntje van zijn stoel houdt. De serie draait om Jack Ryan, een opkomende CIA-analist die voor de eerste keer in een gevaarlijke veldopdracht is beland. Ryan weet een patroon in terroristische communicatie bloot te leggen, wat hem in het centrum van een gevaarlijk spel lanceert met een nieuw soort terrorisme dat de vernietiging op wereldschaal bedreigt. In de serie zijn ook rollen voor Wendell Pierce (The Wire) als James Greer en Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) als Cathy Mueller.

Jack Ryan debuteerde in 1984 in het boek The Hunt for Red October Tom Clancy. Het personage was vanaf 1990 te zien in vijf verschillende films, namelijk The Hunt for Red OctoberPatriot GamesClear and Present DangerThe Sum of All Fears en Jack Ryan: Shadow Recruit. De rol werd gespeeld door Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter