Wanneer verschijnt Transplant seizoen 2?

CTV houdt vast aan het Canadese medisch drama Transplant. Het netwerk heeft Transplant seizoen 2 aangekondigd. Seizoen één ging in februari 2020 voor het eerst in première op het Canadese netwerk CTV voordat het in september 2020 op NBC verscheen in de Verenigde Staten.

De vernieuwing van de serie komt niet als een grote verrassing, aangezien het de meest bekeken Canadese originele serie op CTV was. Deadline meldt in lineaire en digitale kijkers tot nu toe, dat de reeks gemiddeld 7,7 miljoen kijkers heeft op NBC. Wanneer het tweede seizoen van Transplant op het scherm verschijnt is nog niet bekend.

De hoofdrol is voor Hamza Haq als Bash, een immigrant uit Syrië die zijn carrière in de spoedeisende geneeskunde opnieuw opbouwt in de trauma-eenheid van een ziekenhuis in Toronto. Bekijk hieronder een trailer.

Sphere Media produceert de serie in samenwerking met CTV en de NBCUniversal International Studios van Universal Studio Group. Schepper Joseph Kay executive produceert samen met Jocelyn Deschenes, Bruno Dube, Randy Lennox, Virginia Rankin, Jeremy Spry en Tara Woodbury.

Transplant seizoen 2

Dr. Bashir Hamed, een Syrische arts met beproefde vaardigheden op het gebied van spoedeisende geneeskunde, neemt de moeilijke beslissing om zijn land te ontvluchten en een nieuw leven op te bouwen in Canada met zijn jongere zus Amira. Bash probeert zich door een nieuwe omgeving te navigeren nadat hij een felbegeerde residentie heeft verdiend op de afdeling spoedeisende hulp van een van de beste ziekenhuizen in Toronto, York Memorial.

Transplant is een Canadese medische dramaserie van de zender CTV. De serie ging in première op 26 februari 2020. Het drama werd bedacht door Joseph Kay.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hamza Haq, Laurence Leboeuf, Ayisha Issa, Jim Watson, Sirena Gulamgaus, Torri Higginson, Grace Lynn Kung, Sugith Varughese, Linda E. Smith, Kenny Wong, John Hannah.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter