Wanneer verschijnt Trying seizoen 2?

Wanneer verschijnt Trying seizoen 2? Het nieuwe seizoen van Trying is vanaf 21 mei te zien op Apple TV+. De serie, die voor een derde seizoen is verlengd, gaat wekelijks en elke vrijdag in première met een nieuwe aflevering. De reeks is eerste Britse comedyserie van de streamer met in de hoofdrol Rafe Spall (The Big Short, The War of the Worlds, Just Mercy), BAFTA-genomineerde Esther Smith (Funny Valentines, Cuckoo, Black Mirror) en Oscar genomineerde Imelda Staunton (Vera Drake, de Harry Potter-franchise, Pride). Bekijk hieronder alvast de nieuwe trailer.

Trying seizoen 2

De serie volgt Nikki (Smith) en Jason (Spall) terwijl ze proberen te adopteren nadat ze hebben ontdekt dat ze op de natuurlijke manier geen kinderen kunnen krijgen. De serie brengt hun uitdagingen, disfunctionele vrienden, familie en chaotische levens en hun interacties met het adoptiepanel in kaart.

In het achtdelige tweede seizoen blijven Nikki en Jason het adoptieproces doorlopen. Nadat ze zijn goedgekeurd door het adoptiepanel, vinden ze nu dat het matchen met een kind niet zo eenvoudig is als ze hadden gehoopt. Het lijkt erop dat kinderen worden opgepikt door andere stellen terwijl ze op de een of andere manier worden achtergelaten. Geholpen door hun excentrieke maatschappelijk werkster Penny (Imelda Staunton) zijn ze vastbesloten alles te doen wat ze kunnen. Wanneer Nikki op een adoptiebijeenkomst een klein meisje ontmoet dat Princess heet, weet ze meteen dat dit het kind voor hen is. Maar er zijn obstakels voor Nikki’s plan die onoverkomelijk kunnen blijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rafe Spall, Esther SmithImelda Staunton, Ophelia Lovibond, Oliver Chris, Sian Brooke, Darren Boyd, Robyn Cara, Phil Davis, Paula Wilcox, Marian McLoughlin, Roderick Smith, Diana Pozharskaya, Cush Jumbo.

De serie bestaat uit acht afleveringen en is geschreven door Andy Wolton (The Coopers vs the Rest) en geregisseerd door Jim O’Hanlon (Catastrophe).

Trying seizoen 2 is vanaf 21 mei te zien op Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter