Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 5 op Netflix? Sinds 20 juli 2022 is het vierde seizoen te zien op Netflix en fans kijken alweer uit naar nieuwe afleveringen met Jack en Mel. Voor die fans hebben we goed nieuws, want bij de aankondiging van Virgin River seizoen 4, werd ook meteen een vijfde seizoen besteld. Niet alleen dat, maar de productie van seizoen 5 is ook al begonnen!

Netflix moet nog een officiële releasedatum aankondigen, maar dankzij de Instagram-pagina van Virgin River weten we dat de serie al met de productie van seizoen 5 is begonnen. What’s on Netflix meldt dat de opnames naar verwachting in november zullen eindigen. Net als seizoen 4 zal het vijfde seizoen uit 12 afleveringen bestaan. Hoewel het redelijk is om een ​​releasedatum in juli 2023 te voorspellen, zou de vroege verlenging van de serie kunnen leiden tot een première in het voorjaar van 2023. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

Virgin River seizoen 5

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Hoewel ze nog steeds niet weet of Mark, haar overleden man, of Jack de vader van haar baby is, begint Mel vol optimisme aan seizoen vier. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de werkelijkheid. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De komst van een knappe nieuwe arts, die zelf ook een gezin wil stichten, maakt het er niet eenvoudiger op. Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een hechtere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele netwerk. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band aanknoopt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

De cast van Virgin River seizoen 4 bestaat uit namen als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth Annette O’Toole, Grayson Gurnsey, Lauren Hammersley, Sarah Dugdale. Nieuwe castleden zijn Tom Butler, Barbara Polland, Dan Payne.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter