Wanneer verschijnt Warrior Nun seizoen 2?

Netflix heeft Warrior Nun seizoen 2 aangekondigd! De reeks van Simon Barry is officieel verlengd voor een tweede seizoen, iets meer dan een maand nadat het eerste seizoen van de fantasy-adaptatie verscheen op het streamingplatform. De aankondiging werd gedaan via onderstaande video die je hieronder kunt bekijken.

Warrior Nun seizoen 2

De serie volgt Ava (Alba Baptista), een tiener die uit de dood is opgestaan ​​dankzij de kracht van de halo van een engel. Als de Halo-Bearer is het haar lot om de volgende Warrior Nun te zijn, een superkrachtige held die zich inzet voor het bestrijden van demonen en de duisternis. Aangezien de serie gebaseerd is op stripboeken, is er genoeg bronmateriaal om een ​​nieuw seizoen te creëren. Warrior Nun seizoen 1 dient als het heroïsche oorsprongsverhaal van Ava. Aan het einde van het seizoen stond het leven van Ava niet alleen op z’n kop, maar werd ze geconfronteerd met echt verraad. Toen Decider sprak met Warrior Nun-showrunner Simon Barry, zei hij dat de schrijvers al aan seizoen 2 dachten en hoopten op een nieuw seizoen.

Het goede nieuws is dat we al wat hints hebben over waar Warrior Nun seizoen 2 zou gaan. Barry vertelde dat ze zich willen verdiepen in enkele van de onverklaarbare mysteries van seizoen 1, van wat er met zuster Lilith (Lorena Andrea) is gebeurd tot de geschiedenis van de halo. Hij zei:

“We wanted the halo’s story to be a bit of a mystery and be a bit of a contradiction, so that we would have more of a journey of mystery to continue into Season 2 if we were lucky enough to get one. That was really, for us, a way of teasing the audience about the halo’s history and what it is, how Adriel got it. Then piggybacking, hopefully, on that curiosity and momentum into Season 2 with something that we could continue to tease the audience with and maybe explain some of the mythology in a deeper way.”  

In Warrrior Nun, gevangen in een oude oorlog tussen goed en kwaad, wordt een jong meisje wakker in een mortuarium met een nieuw leven en een goddelijk artefact ingebed in haar rug. Hierdoor krijgt ze onverklaarbare krachten. Haar zoektocht naar antwoorden brengt haar bij The Order of the Cruciform Sword, een geheime genootschap van krijgsnonnen die gezworen hebben de wereld tegen het kwaad te beschermen. Terwijl ze haar verantwoordelijkheden als uitverkorene balanceert met de normale obstakels van een tienermeisje, zit dit mysterieuze fantasiedrama vol mysterie, actie, avontuur en tienerromantiek.

In de serie zijn er rollen voor Alba Baptista de rol van Ava, Toya Turner als Shotgun Mary, Lorena Andrea als Zuster Lilith, Kristina Tonteri-Young als Zuster Beatrice, Tristan Ulloa als Vader Vincent, Sylvia De Fanti als Moeder Superion, Thekla Reuten als Jillian Salvius, Emilio Sakraya als JC, Joaquim de Almeida als Cardina Duretti en Lope Haydn Evans als Michael.

Het verhaal voor de serie is losjes gebaseerd op het verhaal van de manga Warrior Nun Arela. Deze manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1994 door Antarctic Press en heeft al 17 series voortgebracht, waaronder The Crimson Nun, Areala: Angel of War en de meest recente No Justice for Innocents die in 2002 werd uitgebracht.

Het script voor de serie is geschreven door Simon Barry die eerder al verantwoordelijk was voor onder meer Continuum.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter